Thomas Vugts
Thomas Vugts (1996) is Mász in het voorjaar van 2021 begonnen. Na zijn koksopleiding bij de Rooi Pannen kookte hij in meerdere restaurants, waaronder een sterrenzaak.
“Het is mijn passie om met verse ingrediënten een subliem gerecht te maken. Bij de aanblik van een terugkomend leeg bord weet ik: het heeft de gast gesmaakt. Dat is het gevoel waar ik voor ga.”
Thijs van der Aa
Thijs van der Aa vindt gastbeleving het allerbelangrijkst. Als sommelier is hij verantwoordelijk voor het totale drankassortiment maar wijn is zijn grootste passie. Met veel enthousiasme legt hij onze wijnen en gerechten tot in detail aan u uit.
“Ik houd van levensgenieters, zoals ik ook van het leven geniet. Ik vind het prachtig om bij te mogen dragen aan een bijzondere avond van anderen.”
Richel Nelissen
De band tussen Thomas en Richel is gecreëerd door gedeelde werkervaring in een sterrenrestaurant. Thomas wist daarom meteen dat Richel bij Mász als chef een grote aanwinst zou zijn.
“Na een succesvolle afronding van de opleidingen zelfstandig werkend kok en gespecialiseerd kok, ben ik ervaring gaan opdoen in verschillende hoogwaardige ‘fine dining’ restaurants. Nu trotse chef van restaurant Mász, waar ik mijn passie graag met u deel.”
Axel Goverde
Axel Goverde (1995) heeft met zijn 15 plus jaar ervaring in de horeca alle facetten bemeesterd die een chef maken. Zijn band met Thomas heeft hij verzegeld tijdens zijn opleiding, toen hij samen met hem op de Rooi Pannen zat.
“Streven naar perfecte gerechten en het overdragen van mijn kennis is wat ik het aller tofst vind om te doen.”
Luc van de wetering
Na zijn succesvolle afronding van zelfstandig werkend gastheer op het Koning Willem 1 College, te 's-Hertogenbosch, wil hij zijn passie voor horeca met u delen. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in verschillende 'fine dining' restaurants.
“Het blijft mijn passie om iedereen een gezellige, ontspannen avond te verzorgen en ze met een glimlach de deur uit te zien gaan.”